SÅ HÄR ANSÖKER DU TILL CREATIVE DRAGONS 2019

För att delta i uttagningen spelar du in en kort presentation av dig och din idé via rekryteringsverktyget Yobber. 

Det går även bra att mejla in din idé skriftligt till Camilla Bergholm camilla.bergholm@almi.se (max 1 A4) tillsammans med dina kontaktuppgifter, namn, adress, personnummer, e-postadress och mobilnummer. 

SISTA ANMÄLNINGSDAG 

Senast den 19 oktober kl 24.00 måste vi ha fått in ditt bidrag och anmälan. De som sen går vidare till den första uttagningen kommer att meddelas personligen den 21 oktober. Då får du som ett första steg provpitcha din idé inför en jury den 25 oktober mellan kl.10.00-16.00. 

HÄR GÅR UTTAGNINGEN TILL:

De som blir uttagna och får provpitcha inför juryn får totalt 20 minuter på sig att berätta mer om sin idé. Tiden är disponerad för både din pitch samt frågor och diskussion med juryn. Ett tips är att vara väl förberedd!

Efterprovpitchen den 25 oktober kommer juryn välja ut ett antal personer som får gå vidare till eventet Creative Dragons. Dessa får då möta investerare och publik den 21 november på Creative House. 

OBS! Vi kommer inför eventet erbjuda dig gratis pitchträning med möjlighet att vässa din presentation ytterligare .

 

Så vi utmanar dig - missa inte chansen att ta din idé till nästa nivå! 

Och känner du någon mer i din närhet som sitter på en strålande idé? dela gärna informationen om eventet Creative Dragons 2019!