SÅ HÄR ANSÖKER DU TILL CREATIVE DRAGONS 2020

För att delta i uttagningen spelar du in en kort presentation av dig och din idé via rekryteringsverktyget Yobber. 

Det går även bra att mejla in din idé skriftligt till Camilla Bergholm camilla.bergholm@almi.se (max 1 A4) tillsammans med dina kontaktuppgifter, namn, adress, personnummer, e-postadress och mobilnummer. 

SISTA ANMÄLNINGSDAG 

Senast den 18 oktober kl. 24.00 måste vi ha fått in ditt bidrag och anmälan. De som sen går vidare till den första uttagningen kommer att meddelas personligen den 20 oktober. Då får du som ett första steg provpitcha din idé inför en jury den 23 oktober mellan kl. 9.00-16.00. 

HÄR GÅR UTTAGNINGEN TILL:

De som blir uttagna och får provpitcha inför juryn får totalt 20 minuter på sig att berätta mer om sin idé. Tiden är disponerad för både din pitch samt frågor och diskussion med juryn. Ett tips är att vara väl förberedd!

Efterprovpitchen den 23 oktober kommer juryn välja ut ett antal personer som får gå vidare till eventet Creative Dragons. Den 19 november får dessa möta investerare på Creative House och publik digitalt på Zoom.  Eventet kommer att livesändas i år!

OBS! Vi kommer inför eventet erbjuda dig gratis pitchträning med möjlighet att vässa din presentation ytterligare .

 

Så vi utmanar dig -

missa inte chansen att ta din idé till nästa nivå! 

Och känner du någon mer i din närhet som sitter på en strålande idé? Dela gärna informationen om eventet Creative Dragons 2020!

TID & PLATS
19/11-2020
@ Zoom
17.00-19.30
KONTAKTPERSON
Camilla Bergholm
camilla.bergholm@almi.se
0706-82 11 56